Over ons.

Ons Team
Ons Eet Café
Ons Muziek Café
Ons Thuis

Ons verhaal

Gastvrijheid sinds 1951

Van opa Cor, tot Vader Jack, tot Zoon Joey

Horeca en gastvrijheid stroomt door ons bloed

Ons logo, de zeemeermin komt van de eerste en nog steeds officiële naam van het Café: ‘T swarte Woifke. 

in 1951 was de destijdse club van 100 regelmatig te vinden in Medemblik, zij kwamen voornamelijk om te vissen. Wanneer de club hun dag er op had zitten kwamen zij altijd graag bij de moeder van Opa Cor, die bekend stond om haar prachtige lange zwarte haar. Dit was nog op de Café locatie in het Gedempt Achterom, achter het huidige Café. De club van 100 had tijdens de opening – in 1951 – van de nieuwe locatie, de naam T’ swarte Woifke bedacht, een ode aan de de grootmoeder van Joey.
Cor en Gre Brakeboer namen deze naam in ere aan.

Gastvrijheid sinds 1951, dineren sinds 2017

Sinds 1951 staat Café Brakeboer bekend als alleen een bruin Café door de jaren heen is dit omgetoverd tot muziek Café en sinds 2017 ook een eetcafé bekijk hieronder de menukaart

Jack & Cornelis Brakeboer

De ervaring die wij bieden

Een prettig verblijf en een onvergetelijk bezoek. Een gevoel van thuis komen en altijd enthousiast worden van een wederkeer.
Dit bieden wij door onze kleine en ouderwetse menu kaart, bijzondere muziek evenementen (voor jong en oud) en natuurlijk een super gezellige avond bar hangen. 

Onze kernwaarden

Wij staan voor eerlijkheid, echtheid en waarde voor je geld. Onze menu kaart heeft een fenomenale prijskwaliteit verhouding. De muziek evenementen die wij organiseren zitten vol echte en passievolle muzikanten van over de hele wereld. 
De verjaardagen, Trouwdagen of gewoon leuke feesten die wij Privé aannemen zijn om nooit te vergeten.

En wat voor ons uiteindelijk het belangrijkste is, is dat iedere gast zich comfortabel voelt.

Personeel

Ons gastvrije team

Ons team staat iedere dag vol enthousiasme klaar, om voor u en uw metgezellen een heerlijk verblijf te verzorgen in ons Café of buiten op ons zonnige terras. 
Wij staan altijd open voor een praatje en hebben passie voor gastvrijheid

Deel worden van ons super gezellige team?

Jack Brakeboer

Geef ons een beoordeling!