Evenementen bij Café Brakeboer

Café Brakeboer organiseert maandelijks evenementen. Deze evenementen kun je beschrijven als fantatische avonden met de beste muziekanten (en mensen) uit de buurt en ook uit landen zoals Engeland, Duitsland en zelfs Zuid-Afrika! Cafe Brakeboer heeft door haar lang opgebouwde reputatie nog steeds de kracht om unieke bands uit het buitenland te trekken die normaal voor gigantische concertzalen spelen.

Wat kun je verwachten wanneer je één van onze evenemten bezoekt?

Dansen
Drinken
Swingen
Ontmoeten

 

ZATERDAG 28 MAART [THE BOYS NAMED SUE]

The Boys Named Sue keren terug bij Muziek Café Brakeboer! Johhny cash is een legende met een bijzonder lange muziek carrière, hierdoor strekt zijn muziek van THE RING OF FIRE tot HURT!

“Boys named Sue speelt de liedjes van Cash niet klakkeloos na. Johnny Cash is uniek, bijzonder en niet te imiteren. De energie, opwinding, rebellie en ontroering die Cash opriep, die kun je terugvinden bij een Boys named Sue optreden”

Aanvang: 22:00

Entree: € 10

 

ZATERDAG 11 APRIL [LIQUID BLUE]

Deze heerlijke band zal zorgen voor een machtige en gezellige zaterdag avond op 11 april! De entree is vrij en er zal worden gedanst en meegezongen met de nummers SWEET HOME ALABAMA, SOME KIND OF WONDERFULL en nog veeel meer!  Kom gezellig langs drink een drankje ontmoet je favoriete mensen en geniet!

 

 

THE BAND

THE BAND